Riktlinjer för en tingskapare

När Coronapandemin slog till tog livet slut. Nej, såklart inte men samtliga regijobb försvann vilket självklart påverkade min liksom många andra kulturarbetares ekonomi. Istället för att sätta upp en opera fanns plötsligt tid över. Ända sedan jag gick ut gymnasiet har min ambition varit att syssla med illustrationer. Jag kom in på både Beckmans och RMI Berghs men valde istället att börja på Balettakademien. Jag tänkte att jag kan dansa i tio år och sedan börja med design men absolut inte göra tvärtom.

Åren har gått och det har liksom inte blivit av. Tills nu 2020 då min första arbetsfria (arbetslösa) sommar någonsin kom. Som ett experiment har jag därför öppnat en nätbaserad butik på min hemsida egentligen mest för att lära mig om företagsekonomi och själva tekniken bakom en e-handelsplattform men också för se hur min design tas emot. Alla prints och produkter i min webbshop har motiv eller mönster som jag har gjort. För mig är detta spännande. Jag som är van att göra konst som försvinner i samma stund som den upplevs. Tack för att du visar intresse och om du köper något gör det möjligt för en kulturarbetare att kunna fortsätta med sitt värv och förkovra sig i sina drömmar! För jag kommer att fortsätta skapa oavsett om det gäller scen- eller tryckt konst!

Observera att du köper från en privatperson och därför gäller köplagen och inte Konsumentlagstiftningen.

En orderbekräftelse skickas automatiskt ut till den mailadress som är angiven i ordergången. Om du inte får någon orderbekräftelse beror det på antingen på att mailadressen är felaktig eller att ditt epostprogram/leverantör tror att det är ett skräpmail. Hör av dig om du inte fått någon orderbekräftelse.

Du kan absolut rama in prints själv. Jag rekommenderar förstås att du lämnar in trycket för inramning på en ramateljé om du känner dig osäker. Stora prints är dessutom bra att limma på skiva då pappret kan bli lite vågigt på sikt vid viss luftfuktighet.

Du ansvarar för eventuella returkostnader. Vid en återbetalning inkluderas inte kostnaden för frakt.

Normalt tar det 1-2 veckor. Vid ansträngda helger som jul och nyår kan det dröja lite längre. Just nu ställer coronapandemin till det och i vissa fall kan leveransen försenas ytterligare.